بخش ویژه بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر
تیزر و آنونس
فیلمهای در حال اکران
عروسک (ابراهیم وحیدزاده) نفوذی (احمد کاوری - مهدی فیوضی)
آدمکش (رضا کریمی) طبقه سوم (بیژن میرباقری)
چراغ قرمز (علی غفاری) فرود در غربت (سعید اسدی)
خاله سوسکه (نادره ترکمانی) عصر جمعه (مونا زندی حقیقی)
عصر روز دهم (مجتبي راعي) خاطره (نادر طریقت)
آناهیتا (عزیزالله حمیدنژاد) ملک سلیمان (شهریار بحرانی)
مصاحبه با علی عطشانی
مصاحبه اختصاصی با علی عطشانی
سلام آقای عطشانی
سلام
آقای عطشانی اگه خیلی مختصر در مورد کار جدیدتون توضیح بدید
کاری که فکر کنم در حال فیلمبرداری هست...
کدوم ؟ ۶ نفر زیر باران؟
نه،تله فیلم جدیدتون: گنگِ خواب دیده
بله، کار جدیدم یک تله فیلم هست به تهیه کنندگی آقای حسینی البته هنوز فیلمبرداری شروع نشده و در حال انتخابِ بازیگر و بازدید لوکیشن هستم همونطور که گفتی اسمش هم هست گنگِ خواب دیده نویسنده : امیر علی محسنین بر اساس طرحی از میر ولی حسینی و سحر چگینی فیلمبردار : عباسِ رحیمی و ...
اگه اشتباه نکنم مهران رجبی در همه فیلمهای شما بازی کردن
آیا در این فیلم هم حضور دارن؟
آره حتما
اولین کار سینمائی شما، پوست موز بود که متاسفانه اکران نشد
بله
ولی در نمایش خانگی پخش شد و فروش خوبی هم داشت
هم در پوست موز هم در فیلم دوم شما دموکراسی تو روز روشن آقای فرخ نژاد نقش اصلی را بازی کردن
آیا برای فیلم ۶ نفر زیر باران هم با ایشون مذاکره کردید؟
البته در ۶ نفر زیر باران یه مذاکرهای با حمید داشتیم به عنوانِ بازیگرِ مهمان واسه نقش سردار خاقان که متاسفانه قسمت نشد
این نقش را الان کی بازی کردن؟
مسعودِ پاکدل
آقای عطشانی فکر میکنید فیلم ۶ نفر زیر باران بیشتر از دموکراسی بفروشه؟
توکل به خدا
عید فطر اکران میشه دیگه؟
من هم این خبر رو امروز شنیدم
نظرتون در مورد برنامه هفت چیه؟
خوبه، بد نیست ولی بهتر از اینها میتون باشه
با چه بازیگری تاحالا همکاری نداشتید ولی دوست دارید باهاش حتما کار کنید؟
پرویزِ پرستویی
آیا در ساله ۹۰ سینما رفتید؟
نه
همه فیلمهایی که اکران شدن رو توی جشنواره پارسال دیدم
اخراجیها ۳ یا جدائی نادر از سیمین: کدوم رو دوست دارید؟
چه سوالی !!!! (با خنده) معلومه: جدایی نادر از سیمین
ورود آقایان ممنوع رو در جشنواره دیدید؟
بله
آیا در آینده احتمال همکاری شما با رضا عطاران هستش؟
نمیدونم اگه خدا بخواد حتما
رضا رو خیلی دوس داری ؟
بله
آقای عطشانی سایت سینما ایران روز پدر رو به شما پیشاپیش تبریک میگه
مرسی
خیلی ممنون از شما و مرسی که همهٔ سوالها را جواب دادید، شب خوبی داشته باشید
مرسی از تو و خدا نگهدار
ماجراهاي خانواده فرهمند» از فردا روي آنتن ميرود
خبرگزاري فارس: مجموعه تلويزيوني «ماجراهاي خانواده فرهمند» از فردا شنبه 30 بهمن هرشب روي آنتن شبكه 3 ميرود.
به گزارس خبرگزاري فارس، تصويربرداري سريال تلويزيوني «ماجراهاي خانواده فرهمند» به تهيه كنندگي و كارگرداني عبدالرضا فيروزان به تازگي به پايان رسيده و هم اكنون مراحل فني كار در حال انجام است.
در حال حاضر تدوين و ساخت موسيقي به ترتيب توسط حسين باقري و مهدي كاملي در حال انجام است و مجموعه از فردا شب روي آنتن شبكه سوم سيما خواهد رفت.
اسماعيل سلطانيان، علي ابوالحسني، پريسا گلدوست، رامين نعمتي، حبيب ثامنيه، پروين ملكي، محمدرضا ترابي، حسن زارع، نجات عليمرادي، نسترن باقرزاده، سيامك اشعريون، خسرو خانمحمدي، سميرا اوژدل نيا، هوشنگ سالك، فرنوش همايون، محمد رجب پور، مليحه روشن، محسن رحماني، نسرين شفيعي، علي يراقچي، ماندانا دانشور، علي برقي، ستاره پرستاري، مجتبي كاظمي رهبر، نيلوفر آذين نيا، طاها رستگاري، مليكا قريب، امين بشارتي، زينت بختياري، هوتن محسني، الهام ناصردهقان، مهدي يونسيان، فاطمه فدايي، محمد ادهم، سميرا دروگر، مرتضي حيدرنيا، يگانه محمدي، مهدي قديري، پريا لرستاني، نيما گتميري، ريحان عبدي، جي ماي و... از بازيگران اصلي اين سريال هستند.
«ماجراهاي خانواده فرهمند» داستان زندگي سينا دانشجوي رشته اقتصاد را روايت مي كند كه براي پايان نامه خود موضوع اقتصاد در حمل و نقل را انتخاب كرده است و خانواده سينا او را در اين راه همراهي مي كنند. آنها هر دفعه با يكي از موضوع هاي شهري و اجتماعي روبرو مي شوند تا اينكه...
سعيد ابراهيميفر تصويربرداري «يونس و كيومرث» را به پايان برد

تصويربرداري فيلم تلويزيوني «يونس و كيومرث» به كارگرداني سعيد ابراهيميفر و تهيهكنندگي جواد ظهيري در تهران به پايان رسيد.
جواد ظهيري تهيه كننده در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: تصويربرداري تلهفيلم «يونس و كيومرث» را پس از 24 جلسه در تهران اواسط هفته گذشته به پايان برديم و بهزودي تدوين فيلم آغاز خواهد شد. هنوز تدوينگري براي فيلم مشخص نشده است.
تصويربرداري از 29 دي ماه در تهران آغاز شد و 25 بهمن ماه با ضبط صحنههاي خارجي در شهرك غرب به پايان رسيد.
اين تلهفيلم ساختاري اپيزوديك دارد و در دو اپيزود به نامهاي «يونس» و «كيومرث» به تصوير كشيده شده است.
برندگان سيمرغ از داوري فجر 29 گفتند

هرساله و در مراسم اهداي جوايز جشنواره فيلم فجر، عدهاي راضي يا ناراضي از جشنواره خداحافظي ميكنند. اين رضايت و يا عدم رضايت بستگي فراواني به "داوري " دارد. مسئلهاي كه امسال و در جشنواره بيست و نهم نگاه مثبت و رضايتمند بسياري را به دنبال داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد خبري جشنواره فيلم فجر، يكي از داوران و برخي از هنرمندان برنده سيمرغ در مراسم پاياني جشنواره بيست و نهم فيلم فجر كه چهارشنبه شب بيست و هفتم بهمن ماه در سالن همايشهاي برج ميلاد برگزار شد، با خبرنگار ستاد خبري صحبت كردهاند.
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن برای ویشکا آسایش
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم فجر را ویشکا آسایش دریافت میکند. | |
به گزارش خبرنگار مهر، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم سینمایی "ورود آقایان ممنوع" به کارگردانی رامبد جوان به ویشکا آسایش اهدا میشود. در این بخش مهتاب کرامتی برای بازی در فیلم سینمایی "آلزایمر" به کارگردانی احمدرضا معتمدی دیپلم افتخار میگیرد. مراسم اختتامیه بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر که قرار بود ساعت 19 شروع شود، هنوز شروع نشده است. |
«جدايي نادر از سيمين» فيلم تلخ و گزندهاي است
وي در ادامه تاكيد كرد: آخرين اثر اصغر فرهادي، فيلمي نفسگير و پيچيده است. به طور كلي ميتوان گفت با توجه به حاشيههايي كه در زمان فيلمبرداري اين فيلم براي اصغر فرهادي و همكارانش پيش آمد، فيلم توانسته است حرف خود را بگويد و با وامداري از فيلمهاي نظير «شهر زيبا»، «چهارشنبه سوري» و «درباره الي...»، فيلم «جدايي نادر از سيمين» را روايت كند و البته اين نوعي «تكرار» است.
اين منتقد سينما در ادامه بيان داشت: دقيقتر اين است كه بگوييم فيلم سينمايي «جدايي نادر از سيمين»، تلفيق «چهارشنبه سوري» و «درباره الي...» است و چون «چهارشنبه سوري» در مجموع فيلم قابل دفاعي نبود، لذا فيلم سينمايي «جدايي نادر از سيمين» هم قطعاًاز «درباره الي...» جلوتر نيست.
شيخحائري در باره بازيهاي «جدايي نادر از سيمين» نيز گفت: فيلم از كستينگ يكدستي برخوردار است و اين يكي از بزرگترين نقاط قوت فيلم سينمايي «جدايي نادر از سيمين» است، به ويژه شهاب حسيني و ساره بيات كه در نقشهاي خود فوقالعاده ظاهر شدهاند.
وي همچنين در مورد نامگذاري فيلم نيز به يك نكته ظريف اشاره كرد و گفت: درخواست جدايي از سوي سيمين است و نه نادر، بنابراين فيلم ميتوانست «جدايي سيمين از نادر» نام بگيرد.
عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي ايران در پايان اين گفتوگو خاطرنشان كرد: فيلم سينمايي «جدايي نادر از سيمين»بر خلاف فيلمهاي قبلي اصغر فرهادي كه معدود لحظات تنفّس را براي مخاطب لحاظ ميكرد، فيلمي بسيار تلخ و گزنده است و اين مساله ميتواند در آثار بعدي اين سينماگر مورد تجديدنظر او قرار گيرد.
حاتميكيا بايد با خودش خلوت كند
وي افزود: ورود به حوزه سياست در فيلم به اين ميزان آشكار و خط كشي شده ميتواند به منزله سم براي فيلمساز باشد و فيلمساز را نابود كند.
اين منتقد خاطر نشان كرد: ساختن فيلم سياسي خوب است چراكه ما در اين زمينه آثار زيادي نداريم اما بايد در اين راستا به اين نكته نيز توجه داشت كه سياستزدگي در فيلم ميتواند يك فيلمساز محبوب را به فيلمسازي مورد اعتراض مردم تبديل كند.
فهيم تصريح كرد: فيلم «گزارش يك جشن» يك بيانيه سياسي است نه سينما، آقاي حاتميكيا ميتوانست مقالهاي با محوريت فيلم بنويسد و َآن را مطبوعات ارائه دهد تا چاپ شود.
اين منتقد سينما اظهار داشت: اين فيلم داراي هيچگونه ساختار، قصه و فرمي نيست و مشخص نيست كارگردان در پي القاي چه پيامي داشته است كه تا به حال نگفته است.
وي افزود: در دو سال گذشته اتفاقاتي در تاريخ ايران رخ داده است، اما مسئله اين است كه سينما احتياج به درام دارد اگر موضوع مورد نظر منجر به فرجامي روشن نشود نشان دهنده اين است كه فيلمساز دچار سردرگمي است.
فهيم با اشاره به فيلم قبلي حاتميكيا گفت: برخلاف سال گذشته كه فيلم «به رنگ ارغوان» حاتميكيا را پسنديدم و به نظرم افتخار جشنواره بود اما امسال «گزارش يك جشن» طرفداران حاتميكيا را از فيلمسازي وي نااميد كرد و اين نشان دهنده اين است كه حاتميكيا بايد بار ديگر با خود خلوت كند و به خاطر بياورد كه بايد براي مردم فيلم بسازد، چراكه اين فيلم براي مردم نيست بلكه براي يك عده جناحهاي سياستزده است كه دوست دارند براي حاتميكيا هورا بكشند.
اين منقد سينما در پايان گفت: براي ما كه حاتميكيا و آثار وي مانند «آژانس شيشهاي» را دوست داريم اين فيلم نااميد كننده است.
«آسمان محبوب» بدون نقد و بررسي اكران شد
بنا بر اين گزارش در فيلم «آسمان محبوب» بازيگراني همچون علي مصفا، ليلا حاتمي و ماني حقيقي در آن ايفاي نقش كردهاند. اين فيلم سينمايي ماجراي دكتري به نام مهرداد (علي مصفا) را روايت ميكند كه وي پس از آگاهي به بيماريش براي خودكشي به نزديكي روستايي ميرود كه در آنجا اتفاقات عجيبي براي او رخ ميدهد.
كوثري: «گلوگاه» با كپي بهتري به سينماي اهالي رسانه ميآيد
«جهانگير كوثري» تهيهكننده اين فيلم در اينباره به خبرنگار سينمايي باشگاه خبري فارس «توانا» بيان داشت: فليم «گلوگاه» تاكنون در سينماهاي بهمن و سپيده به نمايش درآمده و تنها دليل تعويق در نمايش فيلم، اين است كه ما قصد داريم كپي بهتري از فليم «گلوگاه» را به جشنواره تحويل دهيم.
«پاياننامه» و آخرين فيلم محمدحسين لطيفي بر پرده سينما رسانه

برنامه امروز سينماي رسانه به شرح زير است:
سانس اول ساعت 10: گلوگاه ساخته ابراهيم معيري، سانس دوم ساعت 13: اينجا بدون من ساخته بهرام توكلي، سانس سوم ساعت 15.30: ندارها ساخته محمد عرب، سانس چهارم ساعت 18.30: پاريس تا پاريس، سانس پنجم ساعت 21.30: پاياننامه ساخته حامد كلاهداري و سانس ششم ساعت 23.45 فيلم سينمايي شش نفر زير باران ساخته علي عطشاني به نمايش در مي آيد.
ده نمكي: «اخراجيها 3» از فردا آماده نمايش ميشود

مسعود دهنمكي با بيان مطلب فوق اظهار داشت: قرار بود از روز گذشته نمايش فيلم در سينماهاي مردمي جشنواره آغاز شود اما به دليل طولاني شدن مراحل فني اين كار صورت نگرفت و با وجود جمعيت فراواني كه در صفهاي سينماها به انتظار نمايش فيلم بودند اما شرمنده آنها شديم و از اين بايت بايد عذرخواهي كنم.
وي افزود: تا همين امروز (يكشنبه 24 بهمن) بيوقفه مشغول كار بر روي مرحله نهايي صدا و موسيقي فيلم بوديم كه خوشبختانه مراحل فني به پايان رسيد و از روز دوشنبه «اخراجيها 3» آماده نمايش خواهد شد.
ده نمكي در توضيح بيشتر درخصوص ميزان استقبال مخاطبان از «اخراجيها 3» گفت: جمعيتي كه روز گذشته براي ديدن فيلم پشت درب سينماها صف بسته بودند نشان دهنده علاقهاي است كه مردم به تماشاي فيلم دارند و اميدوارم از فردا كه فيلم آماده نمايش است و طبق جدول اكران ان در سينماهاي مردمي آغاز خواهد شد بتوانيم رضايت خاطر مخاطبان را جلب كنيم.
بنابراين گزارش، فيلمبرداري «اخراجيها3» پس از 45 جلسه كار روز دوشنبه 27 دي ماه با بازي محمدرضا شريفينيا، ليلا اوتادي، نيما شاهرخ شاهي و ابوالفضل همراه در ستاد حاجيگرينف به پايان رسيد.
در طي 45 جلسه فيلمبرداري در مجموع بيش از 30 بازيگر مطرح و بيش از 2هزار هنرور در سكانسهاي مختلف مقابل دوربين «اخراجيها3» قرار گرفتند.
امين حيايي، اكبر عبدي، محمدرضا شريفينيا، حسام نوابصفوي، رضا رويگري، سيدجواد هاشمي، يوسف صيادي، علي دهكردي، قاسم زارع، سپند اميرسليماني، فخرالدين صديق شريف، امير نوري، محمود مقامي، سيروس كهورينژاد، ابوالفضل همراه، ماشاالله شاهمراديزاده، ليلا اوتادي، بهنوش بختياري،مريم كاوياني، رز رضوي، مريم سلطاني، حليمه سعيدي و شهربانو موسوي بازيگران اين فيلم هستند.
در خلاصه داستان «اخراجيها3» آمده است: جنگ تمام شده، اخراجيها و ديگر همرزمانشان به شهر برگشتند و هر كس در پي كسب و كاري است، يك برنامه زنده تلويزيوني در تلاش است تا تعدادي از آن رزمندگان را براي حضور در يك برنامه دعوت كند، شرايط نامساعد حال يكي از اين همرزمان او را راهي بيمارستان ميكند، اما براثر حوادثي در سطح شهر دير به بيمارستان ميرسد و تا پاي شهادت پيش ميرود و اين بهانهاي براي حضور همرزمان سابق در بيمارستان ميشود كه حالا هر يك شان وشخصيتي جديد دارند و ...
ساير عوامل توليد اين فيلم عبارتند از نويسنده وكارگردان: مسعود دهنمكي، دستيار اول كارگردان: نورالدين گودرزي، مدير برنامهريزي: فروزان جلالي، مدير فيلمبرداري: فرشاد گلسفيدي، طراح چهرپرداز: ايمان اميدواري، طراح صحنه و لباس: حسن روحپروري، صدابردار: بابك اخوان، صداگذار: سيدعليرضا علويان، تدوين: ميثم هاشم زاده، موسيقي: بهنام ابطحي، منشي صحنه: فتانه محسني، عكاس: بابك برزويه، مديرتوليد: مهدي بدرلو، مدير تداركات: عليرضا همت، روابط عمومي: احسان هوشيارگر- الهه گودرزي، مجري طرح: محمدرضا شريفينيا و تهيهكننده: مسعود دهنمكي.
بهداد: جشنواره فيلم فجر آبروي سينماي ايران است

حامد بهداد كه در مركز همايشهاي برج ميلاد حضور داشت در گفتوگو با خبرنگار سينمايي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص پيش بيني خود از چشم انداز جشنواره فيلم بيان داشت: امسال به دليل مشغله كاري به جز فيلم «سعادت آباد» كه خود در آن ايفاي نقش داشتم، فيلم ديگري نديدم اما اميدوارم جشنواره فيلم فجر هميشه برگزار شود چرا كه معتقدم آبرومندانهترين جشنوارهها، جشنواره فيلم فجر است در حقيقت جشنواره فيلم فجر آبروي سينماي ايران است.
اين بازيگر سينما افزود: كساني كه مدام از جشنواره ايراد ميگيرند بايد به اين فكر كنند كه اگر چنين جشنوارهاي وجود نداشت وضعيت سينما و سينماگران چگونه بود بنابراين بايد به خاطر برپايي هر ساله جشنواره فيلم فكر شكرگذار بود.